Πάνω από 700 μετακινήσεις για το 2011 στον Έβρο!

πάνω από 700 μετακινήσεις για το 2011 στον Έβρο!

«Έχουμε στερέψει σε προσωπικό !»

Εδώ και δύο χρόνια κάθε μήνα μετακινούνται συνάδελφοι Συνοριακοί Φύλακες και αστυφύλακες προερχομένων από Σ/Φ στην περιοχή του Έβρου λόγω εκτάκτων υπηρεσιακών αναγκών. Από τους 1800 συναδέλφους που υπολογίζεται ότι έχουν απομείνει στα Τ.Σ.Φ. και Τ.Δ.Λ. γίνεται η επιλογή των μετακινούμενων.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε να τοποθετηθεί με την τελευταία διαταγή του Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος για


την μετακίνηση 80 συναδέλφων εκτάκτως και άμεσα στην περιοχή του Έβρου. Παρόλο όμως που η διαταγή απευθυνόταν σε όλες τις κατηγορίες προσωπικού , κ.κ. Διευθυντές βρήκαν την εύκολη λύση να αποστείλουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την διαταγή μόνο στα ΤΣΦ και ΤΔΛ και να αναζητήσουν από τα «πολυπληθή» τμήματα τους μετακινούμενους ! .

Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. απέστειλε υπόμνημα στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. εκφράζοντας την διαμαρτυρία της για την μονόπλευρη επιλογή και μετακίνηση μόνο από τις τάξεις των Σ/Φ το οποίο κοινοποιεί και στον Υπουργό.

Από την άλλη το χέρι βαθιά στην τσέπη βάζουν οι μετακινούμενοι καθώς τα υπομνήματα που υποβάλλουν για δαπάνες κινούνται με ρυθμούς χελώνας παρόλο που οι δαπάνες βαρύνουν την frontex και δεν έχει αποδοθεί κανένα εδώ και δύο χρόνια.

Scroll to Top