Ηθική και υλική υποστήριξη από την Γ.Γλεντός ΑΒΕΕ.- KIBO CABINS στους συνοριοφύλακες στον Έβρο

Ενα μεγάλο Ευχαριστώ για μια ιδιωτική πρωτοβουλία στον Εβρο που καταδεικνύει έμπρακτη υποστήριξη…

Αρ.Σχετ.:10/2019               Θεσ/νίκη 18/7/2019

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ

Ηθική  και υλική υποστήριξη από την  Γ.Γλεντός ΑΒΕΕ.- KIBO CABINS στους συνοριοφύλακες στον Έβρο

     Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων στα πλαίσια των εργασιών του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την 12η Ιουλίου, προσκάλεσε για να εκφράσει τις ευχαριστίες της τον πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο  κ. Γ.Γλεντό της εταιρείας Γ. ΓΛΕΝΤΟΣ ΑΒΕΕ – KIBO CABINS, για την υλική υποστήριξη τους  μέσω της ΠΟΣΥΦΥ  στους συναδέλφους που υπηρετούν στον Έβρο.

    Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, η ιδιωτική πρωτοβουλία για την ενίσχυση σε Μέσα και υποδομές  καταδεικνύει την έμπρακτη υποστήριξη φορέων και ιδιωτών στο έργο που επιτελούμε στη φύλαξη των συνόρων μας, στη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και στην καταπολέμηση της διασυνοριακής εγκληματικότητας.  Μια τέτοια έμπρακτη υποστήριξη πρόσφερε απλόχερα η εταιρεία Γ.ΓΛΕΝΤΟΣ ΑΒΕΕ – KIBO CABINS  μέσω της Ομοσπονδίας και της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου στους συναδέλφους που υπηρετούν στα ακριτικά σύνορα στον Έβρο. Με την χορηγία σύγχρονου οικίσκου που κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που ορίζουν οι τοπικές συνθήκες, η kibo – Cabins συνέβαλλε στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας των συνοριοφυλάκων επί της Εθνικής Οδού Ορμενίου – Αλεξανδρούπολης. 

      Η χορηγία του σύγχρονου οικίσκου από την εταιρία, έχει συμβάλλει ήδη στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού αλλά  παράλληλα έχει αποκαταστήσει την επιθυμητή εικόνα που οφείλει να έχει η Ελληνική Αστυνομία και η Συνοριοφυλακή με τα Μέσα και τις υποδομές που διαθέτει στο εθνικό οδικό δίκτυο, στο πρώτο συνοριακό μπλόκο της Χώρας μας.  

Τους ευχαριστούμε εγκάρδια

footeer

k31

k4

k5

k56

k55

  

Scroll to Top