Συνεχίζουμε πιο δυνατοί – Ορκίστηκαν οι νέοι συνοριοφύλακες για Έβρο και νησια

Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, επανέρχεται δυνατότερα ο θεσμός της συνοριακής φύλαξης  με την ανανέωση σε ανθρώπινο δυναμικό των υπηρεσιών συνοριακής φύλαξης. Ειδικότερα χθες ορκίστηκαν οι νέοι συνοριοφύλακες που θα τοποθετηθούν σε Έβρο και Νησιά μετά την ταχύρυθμη εκπαίδευση που θα πραγματοποιήσουν άμεσα.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων χαιρετίζει την κατεύθυνση της πολιτείας για την πρόσληψη των νέων συναδέλφων μας και εύχεται στους νέους συναδέλφους συνοριοφύλακες καλή σταδιοδρομία.

Ως δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο εκπροσώπησης αυτής της κατηγορίας αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση σε έναν μακροχρόνιο αγώνα που πραγματοποιήσαμε για την ενίσχυση της Αστυνομίας με νέους συνοριοφύλακες παρά τις αντιστάσεις και τις συνεχιζόμενες αρνήσεις που προερχόταν κυρίως από μικρόσυνδικαλιστικά συμφέροντα.

Είναι ανάγκη ο θεσμός αυτός να ενισχυθεί περαιτέρω με επιπρόσθετες προσλήψεις συνοριακών φυλάκων σε όλη την επικράτεια και με επαναφορά των καταργούμενων υπηρεσιών του κλάδου που πραγματοποιήθηκαν πριν τρία χρόνια από επιπόλαιες αποφάσεις της τότε ηγεσίας.

Scroll to Top