Τοτονίδης Ιωάννης: Πολλά συγχαρητήρια στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας για άλλο ένα χτύπημα στα κυκλώματα λαθροδιακίνησης.

Πολλά συγχαρητήρια στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας για άλλο ένα χτύπημα στα κυκλώματα λαθροδιακίνησης.

Οι Υπηρεσίες της Β’ ζώνης για ακόμη μια φορά αποδεικνύουν την χρησιμότητά τους ενάντια στα κυκλώματα των διακινητών που θέλουν να αλωνίζουν στο εσωτερικό της Χώρας.

Με στοιβαγμένους μετανάστες ακόμη και στα πιο απίθανα μέρη, αδιαφορώντας για τους κινδύνους που προκαλούν στο οδικό δίκτυο, δύσκολα συμμορφώνονται με τα σήματα των περιπολικών μας. Μέρος διεθνών πλέον κυκλωμάτων αποσκοπούν στον εύκολο πλουτισμό τους, ανεξαρτήτου κόστους. Κυκλώματα που απλώνονται και συνδέονται σε Τουρκία, Ελλάδα, Αλβανία, Γερμανία και άλλες Χώρες της Ε.Ε., σκαρφίζονται δρομολόγια απίθανα για να οδηγήσουν τους παράνομους μετανάστες όπου θέλουν.

Ως ΠΟΣΥΦΥ έχουμε τονίζει πολλές φορές πως η “μάχη” κατά αυτών των κυκλωμάτων θα πρέπει να είναι ολοκληρωτική. Η δυσκολία της μεταφοράς μπορεί γρήγορα να ανεβάσει την “ταρίφα” για κάθε δρομολόγιο, αλλά από εμάς εξαρτάται αν θα σταματήσουν. Κλείνουμε κάθε δίοδο, κάθε μονοπάτι, κάθε δρόμο για να μην μπορέσουν να περάσουν. Συλλαμβάνονται και οδηγούνται στη δικαιοσύνη.

Σε συνδυασμό με την φύλαξη των συνόρων και τα κλειστά κέντρα φιλοξενίας, η μείωση των ροών είναι αποκλειστικά δική μας εθνική υπόθεση και όχι των γειτόνων. Συγχαρητήρια και πάλι στους άνδρες του ΤΔΜ Ημαθίας.

Συνεχίζουμε με την υποστήριξη της Πολιτείας…

Τοτονίδης Ιωάννης.

Γ.Γραμματέας ΠΟΣΥΦΥ

Συνελήφθη 24χρονος σε περιοχή της Ημαθίας για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών

"Συνελήφθη

Συνελήφθη χθες (03 Δεκεμβρίου 2019) το βράδυ επί της Εγνατίας Οδού, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, 24χρονος αλλοδαπός, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να διευκολύνει την μεταφορά και την έξοδο προς τρίτη χώρα 6 αλλοδαπών, εκ των οποίων οι 5 στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα, ένα κινητό τηλέφωνο και 2 κάρτες SIM που βρέθηκε στην κατοχή του 24χρονου.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας.

Scroll to Top