Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στη Βέροια – Συναντήσεις με πολιτικούς και αστυνομικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, έγιναν αναφορές για τα θέματα ασφάλειας που ταλανίζουν το νομό, τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της Αστυνομίας, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν το μεταναστευτικό. Από την πλευρά του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεσμεύτηκε να συνεχίσει την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από ζητήματα που ανησυχούν τους Αστυνομικούς και αφορούν το βαθμολόγιο των χαμηλόβαθμων, την αποκατάσταση του μισθολογίου, την άρση των ανισοτήτων και την έμπρακτη υποστήριξη σε προσωπικό και μέσα των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Ημαθίας.

Από την πλευρά τους οι Αστυνομικοί τόνισαν ιδιαίτερα την ανάγκη αναβάθμισης της υπηρεσίας διαχείρισης μετανάστευσης Ημαθίας. Σ΄αυτό το ζήτημα ο υπουργός αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της περιοχής μας, ως διερχόμενος κόμβος των μεταναστευτικών ροών, μέσω των κυκλωμάτων που θα πρέπει να καταπολεμηθουν. Δεσμεύτηκε μάλιστα ότι άμεσα θα κοιτάξει να καλύψει τις ανάγκες της Δ.Α. Ημαθίας όσον αφορά σε οχήματα και εξοπλισμό. Τέλος επεσήμανε πως η στήριξη στις υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης είναι έμπρακτη με τις νέες προσλήψεις συνοριοφυλάκων που έχουν ήδη ξεκινήσει.

Όσον αφορά το παραπολιτικό επίπεδο, ο ισχυρός άνδρας της Κατεχάκη, δεν παρέλειψε να αναφέρει την αγάπη του για την γενέτειρά του και θυμήθηκε τα 20 χρόνια που πολιτευτόταν στο νομό Ημαθίας. Μην ξεχνάμε πως ήταν μόνιμος κάτοικος στο Πανόραμα και το πολιτικό του γραφείο βρισκόταν επί της οδού Μητροπόλεως (πάνω από το καφέ-μπαρ McOza).

Scroll to Top