Posyfy.gr

Η Ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων

Η Ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων

Η Ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων

Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.

Image is not available
Ο Ιστότοπος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Λαθρομετανάστευσης
Slider
Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 22:00

Δωρεάν φιλοξενία 300 παιδιών αστυνομικών που υπηρετούν στη βόρεια Ελλάδα

Παραθέτουμε τη διαταγή που αφορά σε σημαντική πρωτοβουλία του ιδρύματος "ΕΞΟΧΕΣ" της Ελληνικής Αστυνομίας να φιλοξενήσει με δικά του έξοδα 300 παιδιά αστυνομικών σε παιδική κατασκήνωση στη περιοχή αμμολόφων Καβάλας. Την πρωτότυπη διαταγή και το υπόδειγμα αίτησης μπορείτε να τα βρείτε εδώ

ΘΕΜΑ:

«Παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας παιδιών Αστυνομικού – Πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, στις Δημοτικές κατασκηνώσεις του Δήμου Παγγαίου Καβάλας, στην περιοχή αμμολόφων της Νέας Περάμου».

ΣΧΕΤ:

α) Το υπ’ αριθ. 8/14 από 19-9-2013, πρακτικό Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος « Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας ».

β) Υπ’ αριθ. 7/247 από 28-05-2014 πρακτικό απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας».

Σχετικά με το αντικείμενο του θέματος σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:

1.   Σύμφωνα με τα ανωτέρω σχετικά, αποφασίσθηκε η φιλοξενία των παιδιών Αστυνομικού – Πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας (εν ενεργεία & εν αποστρατεία που διαμένουν σ’ αυτούς), καθώς και των Συνοριακών Φυλάκων & Ειδικών Φρουρών της Βορείου Ελλάδος, στις Δημοτικές κατασκηνώσεις του Δήμου Παγγαίου Καβάλας, στην περιοχή αμμολόφων της Νέας Περάμου και συγκεκριμένα στους Νομούς: Έβρου – Ροδόπης – Ξάνθης – Καβάλας – Δράμας – Σερρών – Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής – Κιλκίς – Πέλλας – Ημαθίας – Φλώρινας – Καστοριάς – Κοζάνης - Πιερίας & Γρεβενών.

2.   Δυνατότητα συμμετοχής έχουν (150) αγόρια και (150) κορίτσια ηλικίας 7 έως 16 ετών και κατά το χρονικό από 17-8-2014 έως 26-8-2014, το κόστος της φιλοξενίας των παιδιών (50 € ανά παιδί το 10ήμερο) θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από το Ίδρυμα « Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας ».

α)  Οι Υπηρεσίες, Αστυνομικού Τμήματος και άνω, να  προβούν στην ενυπόγραφη ενημέρωση Αστυνομικού και Πολιτικού (εν ενεργεία & εν αποστρατεία που διαμένουν σ’ αυτούς), καθώς και των Συνοριακών Φυλάκων & Ειδικών Φρουρών των αναγραφόμενων στην παράγραφο (1) Νομών.

β) Όσοι επιθυμούν τα παιδιά τους να φιλοξενηθούν στην ανωτέρω Δημοτική κατασκήνωση, να υποβάλουν: α) Αίτηση (Υπόδειγμα Α), β) Υπεύθυνη δήλωση σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα και γ) Βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού του ασφαλιστικού φορέα τους, στην οποία υποχρεωτικά ν’ αναγράφεται η κατάσταση υγείας του παιδιού, ο εμβολιασμός του με τα υποχρεωτικά εμβόλια, ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα, καθώς επίσης ότι η εν γένει κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα, ως και τυχόν λοιπές παρατηρήσεις (φαρμακευτική αγωγή, αλλεργίες κτλ) μέχρι την 10-7-2014 ανυπερθέτως στις κατά τόπους Υπηρεσίες τους.

3.     Οι Υπηρεσίες, αφού συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά όλων των ενδιαφερομένων, να μας τα υποβάλουν μέσω POL στην Υπηρεσία μας μέχρι 14-7-2014, προκειμένου να γίνει η επιλογή των παιδιών, σε περίπτωση  που υπερβεί τον αριθμό δυνατότητας φιλοξενίας στην εν λόγω κατασκήνωση.

Γίνεται μνεία ότι, εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνουν αποδεκτές.

4.    Η επιλογή των παιδιών (σε περίπτωση  που υπερβεί τον προβλεπόμενο αριθμό) στην ανωτέρω Δημοτική κατασκήνωση, θα γίνει ανάλογα με τον αριθμό των υπηρετούντων σε κάθε Νομό, Αστυνομικών και Πολιτικών Υπαλλήλων, από επιτροπή που θα ορισθεί από τον Διευθυντή του Ιδρύματος « Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας », για το σκοπό αυτό.

5.  Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων σε κάθε Νομό υπερβαίνει τις προκαθορισμένες θέσεις, η επιλογή θα γίνεται με κριτήριο των αριθμό τέκνων, καθώς επίσης και της οικονομικής κατάστασης του αιτούντος.

Τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στην εν θέματι κατασκήνωση, θα προσκομίσουν κατά την άφιξή τους σ’ αυτή υποχρεωτικώς την πρωτότυπη βεβαίωση, Φ/Ο της οποίας θα έχουν ήδη αποστείλει στην υπηρεσία μας, ιδιώτη γιατρού ή γιατρού του ασφαλιστικού φορέα τους.

6.   Γίνεται μνεία, ως προς την ιδιαίτερη προσοχή - ευθύνη των προϊσταμένων Υπηρεσιών, για την ορθή και έγκαιρη ενημέρωση των δικαιούχων, καθώς επίσης και την υλοποίηση των διατασσομένων.

7. Το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου μας που κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλείται για την ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για την Αντιγραφή 

Αθήνα αυθημερόν

Ο

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΪΝΑΚΗΣ

                               ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ

                                   Ο Αρχηγός

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

//φωτογραφίες και περισσότερες πληροφορίες για την κατασκήνωση μπορείτε να δείτε εδώ

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών, το posyfy.gr χρησιμοποιεί cookies