Εκπαιδευτικό πρόγραμμα χειρισμού drone

Προσφορά από την ALTUS S.A. στην ΠΟΣΥΦΥ για εκπαιδευτικό πρόγραμμα χειρισμού drone στα μέλη μας

Στα πλαίσια συνεργασίας της εταιρείας ALTUS LSA με την Ομοσπονδία μας, προσφέρεται πακέτο εκπτωτικό σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα που πραγματοποιεί η συγκεκριμένη εταιρεία που δραστηριοποιείται ενεργά στο χειρισμό drone και στην χορήγηση σχετικών αναγνωρισμένων διπλωμάτων κατηγορίας Α1 – Α2 – Α3.

Ειδικότερα η προσφορά της Σχολής Altus LSA προσφέρει στα μέλη μας αλλά και σε πρώτου βαθμού συγγένειας των μελών μας, εκπαιδευτικό πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης για την χορήγηση της σχετικής αναγνωρισμένης πιστοποίησης χειρισμού drone συνολικής διάρκειας 15 ωρών θεωρητικού επιπέδου που θα πραγματοποιηθεί on line μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας και 2 ωρών πρακτικής εκπαίδευσης.

Η πρακτική εκπαίδευση πραγματοποιείται στις πόλεις Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ηράκλειο, Σάμο, και Αλεξανδρούπολη. Παρέχεται και η δυνατότητα της πρακτικής αν ο αριθμός των υποψηφίων είναι ικανός και σε άλλη πόλη κατόπιν πάντα σε συνεννόηση με τη διεύθυνση της Σχολής.

Η τιμή της προσφοράς συνολικά για τις κατηγορίες Α1-Α2-Α3 είναι στα 180 € συν το παράβολο Νο 8356 των 20 € για την έκδοση διπλώματος. Ο τρόπος πληρωμής γίνεται σε δύο δόσεις των 90 € ή σε κάθε άλλη περίπτωση έως 3 δόσεις των 60 €.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε επικοινωνήστε με το μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Κοτανίδη Κυριάκο στο τηλ 6947557877. Η κατάθεση των ονομάτων των ενδιαφερόμενων από πλευράς της Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί εως την 26η Μαΐου 2022 στη Σχολή προκειμένου να βγει το πρόγραμμα για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Scroll to Top