Υπόμνημα για την επίσκεψη του υπουργού στον Εβρο

Διαπιστώσεις για την επίσκεψή του στον Εβρο αλλά και επισήμανση άμεσων μέτρων που πρέπει να ληφθούν απέστειλε η Ομοσπονδία μας στον υπουργό στο υπόμνημα που ακολουθεί :

Κύριε Υπουργέ,

Μετά την τελευταία σας επίσκεψη στον Έβρο που πραγματοποιήθηκε την 25-7-2012 διαπιστώσατε και εσείς τα αυτονόητα. Αυτά δηλαδή που κοινώς έχουμε διαπιστώσει εμείς και η τοπική φυσική ηγεσία εδώ και αρκετό καιρό. Αυτονόητο παράλληλα είναι πως θα πρέπει η Πολιτική Ηγεσία για να αντιμετωπίσει το ζήτημα της Λαθρομετανάστευσης να προβεί σε συγκεκριμένες τολμηρές δράσεις και μέτρα.

Η έως τώρα πολιτική αποτέλεσε εμπόδιο για την επίλυση των ζητημάτων. Ιδιαίτερα όμως λαμβάνουμε ικανοποίηση από τις διαπιστώσεις σας αλλά και τις αναφορές σας για τον τρόπο που πρέπει η αστυνομία να κινηθεί. Τοποθετηθήκατε για την πρώτη μορφή αντιμετώπισης που προτείναμε και δεν είναι άλλη από την
θωράκιση των συνόρων. Βασική προτεραιότητα και για μας, που πλέον θα πρέπει να υλοποιηθεί με την ενίσχυση της περιοχής τόσο από ανθρώπινο δυναμικό όσο και από τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό προκειμένου η αντιμετώπιση του προβλήματος των μεταναστευτικών ροών να τεθεί σε μια σοβαρή και αξιοπρεπή βάση για την χώρα μας.

Διαβάστε τη συνέχεια του υπομνήματος εδω

 

 

 

 

 

Scroll to Top