Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η κατασκηνωτική περίοδος στη Νέα Πέραμο Καβάλας

Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου της Ενωσης Θεσσαλονίκης σχετικά με την κατασκηνωτική περίοδο 17-26/8/2014 στη Νέα Πέραμο Καβάλας για τα παιδιά των αστυνομικών.


ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΔΙΩΞΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη,27/08/2014

 

Δελτίο Τύπου

 

 

Θέμα: « ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ»

 

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η κατασκηνωτική περίοδος 17-26 Αυγούστου 2014 στη Νέα  Πέραμο Καβάλας στην οποία φιλοξενήθηκαν 165 παιδιά μας.

Οφείλουμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Παγγαίου συνολικά και ειδικότερα το Δήμαρχο κ,Ξουλόγη Βασίλειο, την Πρόεδρο των κατασκηνώσεων την κα. Διάκου Ελένη, τον Αντιπρόεδρο και Αντιδήμαρχο κ. Ηλιάδη Δημήτριο, τον Οικονομικό Σύμβουλο κ Κοκονάκη Βασίλειο, τη Διαχειρίστρια κα Τσίγγα  Γαρυφαλιά και την Αρχηγό της κατασκήνωσης κα ΚαλαΪτζίδου Αναστασία.

Θερμές ευχαριστίες αξίζει το ίδρυμα Εξοχές  ΕΛ.ΑΣ. που ικανοποίησε δια του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του  το πάγιο αίτημα της Ενώσεως μας που ήταν το δικαίωμα στην κατασκήνωση για τα παιδιά μας  στην Β.Ελλάδα.

Όλα αυτά φυσικά έγιναν πράξη με την τελική έγκριση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ που είναι πάντα αρωγός, προστάτης και συμπαραστάτης για το κοινό καλό.

Είναι μεγάλη ικανοποίηση για την Ένωσή μας διότι ο στρατηγικός σχεδιασμός  και οι πολύμηνες προσπάθειες εκπληρώθηκαν στο ακέραιο. Να γνωρίζετε ότι τέθηκαν πλέον οι  βάσεις έτσι ώστε αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια για να καθιερωθεί ως θεσμός  για τα παιδιά των Αστυνομικών Βορείου Ελλάδος.

Μετά τιμής,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                                   ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ

Σχετικά links:

 

Scroll to Top