Ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ για τα απλήρωτα υπομνήματα των εκστρατευτικών σωμάτων Έβρου

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ, αναφέρει τους λόγους για τους οποίους εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτα τα εκτός έδρας όσων αποσπάστηκαν από τον περασμένο Αύγουστο στον Έβρο, στο πλαίσιο της συγκρότησης ανά τρίμηνο των εκστρατευτικών σωμάτων Έβρου.


“πραγματοποιησαμε κοινη συναντηση με τους αρμοδιους επικεφαλεις του κλαδου οικονομοτεχνικων κ διευθυνσης οικονομικου για το θεμα των υπομνηματων. Απο την πλευρα μας τονισθηκε η πολυμηνη καθυστερηση για την εκκαθαριση τους κ απο την αλλη μας  μεταφερθηκε η θεσμοθετημενη διαδικασια που δημιουργει τεραστιες κσθυστερησεις.

Υπαρχει προβλημα στο γεγονος οτι ο υπολογος – ενας – θα πρεπει να ελεγξει τα χιλιαδες πλεον υπομνηματα κ να αναλαβει διαδικασιες ενταλματοποιησης. Ηδη προχθες στα πλαισια των συναντησεων που καναμε με τον υπαρχηγο ζητησαμε την ενισχυση των αρμοδιων ελεγκτικων υπηρεσιων των υπομνηματων προκειμενου να ανταπεξελθουν πιο γρηγορα στον προελεγχο.

Ηδη απο σημερα μετα απο ενημερωση που ειχαμε ενισχυθηκε η σχετικη υπηρεσια. αυτο που μας μεταφερθηκε ειναι πως τα χρηματα απο τα υπομνηματα των προκαταβολων κ ξενοδοχειων που πηραμε ειναι αναγκη για την υπηρεσια να ξανατοποθετηθουν στα ταμεια του αρχηγειου. αρα η επισπευση των υπομνηματων ειναι οπως μας μετεφεραν αναγκαια κ τα ταμεια του αεα. Ζητησαμε με καθε τροπο την εκκαθαριση των υπομνηματων για τους γνωστους λογους που εχουμε χιλιοπει. Γνωριζουμε επισης κ σας ενημερωνουμε πως τωρα επεξεργαζονται υπομνηματα ηπειρου. αρα αυτα εχουν σειρα. αυτα για την αμεση ενημερωση τα υπολοιπα πιο αναλυτικα.

bloko.gr

Scroll to Top