Αναγκαία η διασφάλιση του κύρους του θεσμού του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. με αφορμή δημοσιεύσεις για ευνοϊκή μεταχείριση συγγενικού προσώπου του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:


Θεσσαλονίκη  22.10.2014                                                      Αρ. σχετ. : 18/2014

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αναγκαία η διασφάλιση του κύρους του θεσμού του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

 

Μετά την δημοσιοποίηση άρθρου στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με ευνοϊκή μεταχείριση στενού προσώπου του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. όσο αφορά μετάθεσή του αλλά και της εμπλοκής «ανώνυμου συνδικαλιστή»  ως κομιστή της «πληροφορίας» οφείλουμε να τοποθετηθούμε τόσο για την συμπεριφορά των «πηγών» του τύπου που χαρακτηρίζονται ως «ανώνυμος συνδικαλιστής» όσο και για το θεσμό του Αρχηγού  της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επι 13 συναπτά έτη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακής Φύλαξης προάγει συνδικαλιστικό έργο υπερ των μελών που εκπροσωπεί μέσα από ένα διαυγές και διαφανές διεκδικητικό πλαίσιο. Μακριά από πισώπλατα μαχαιρώματα και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι  η Π.ΟΣΥ.ΦΥ.  διεκδικεί ευθέως και με επιχειρήματα αυτό που πρεσβεύει.  Δεν καλύπτεται και δεν την εκφράζουν «ανώνυμοι συνδικαλιστές» , κομιστές και λασπολόγοι με απώτερο σκοπό την συνδικαλιστική τους επιβίωση στο σημερινό και αυριανό πολιτικό σύστημα ισοπεδώνοντας θεσμούς και πρόσωπα πίσω από ανώνυμες καταγγελίες.

Οφείλουμε όλοι να διαφυλάξουμε  θεσμούς και αξίες σε μια κοινωνία που βάλλεται από παράκεντρα. Οφείλουμε όλοι να απομακρύνουμε  «ανώνυμους»  συνδικαλιστές  που χτυπούν πισώπλατα θεσμούς όπως αυτόν του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Η Αστυνομία αποτελούσε  και θα αποτελεί τον θεματοφύλακα της ασφάλειας της κοινωνίας και του πολίτη. Χρέος μας , να την διαφυλάξουμε.

 

  • Το σχετικό άρθρο: 

 

Scroll to Top