Διαδικτυακές Εκπαιδευτικές Συζητήσεις για να …«έχουν γνώσιν οι Φύλακες» – Εγγραφείτε στη 3η Ενότητα

Θεσσ/νίκη  26/02/2021

EΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Διαδικτυακές Εκπαιδευτικές Συζητήσεις ( ΔΙ.Ε.Σ. – Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.)

Στο πλαίσιο των πολυποίκιλων δράσεών μας ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων, συμπεριλάβαμε και τη διοργάνωση διαδικτυακών εκπαιδευτικών σεμιναρίων, τα οποία απευθύνονται στους νέους συνοριακούς φύλακες που εισήλθαν στο Σώμα το προηγούμενο και το τρέχον έτος. Τα σεμινάρια και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα διοργανωθούν θα αποτελέσουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποκτήσει το εν λόγω προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας πολύτιμα εκπαιδευτικά εφόδια.

Η Ομοσπονδία αντιλαμβανόμενη την ανάγκη για κάλυψη των γνωστικών κενών, αλλά και την παροχή επιπλέον γνώσεων στους νέους συνοριακούς φύλακες, προκειμένου να καταστούν επαρκείς στον εργασιακό τους χώρο, αποφάσισε ομόφωνα να διοργανώσει τακτικά σεμινάρια, με διάφορες θεματικές ενότητες, χρησιμοποιώντας προς τούτο τη διαδικτυακή πλατφόρμα «zoom» με την οποία ήδη συνεργάζεται.

Έτσι, την Πέμπτη 1 Απριλίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο σεμινάριο στη θεματική ενότητα: «Φύλαξη των συνόρων και διαχείριση των προσφυγομεταναστευτικων ροών – η συμβολή των συνοριακών φυλάκων».

Η παροχή γνώσεων επί των βασικών διατάξεων του πειθαρχικού δικαίου αναμφίβολα θα θωρακίσει αποτελεσματικά την υπηρεσιακή διαδρομή κάθε συναδέλφου από κινδύνους που δημιουργεί κυρίως η άγνοια.
Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να συμμετάσχουν, πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα – ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ που θα βρείτε στον ιστότοπο της Ομοσπονδίας ( posyfy.gr ) στην ενότητα «ΝΕΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ».

Το πρωί της Πέμπτης 1 Απριλίου 2021 θα αποσταλεί με sms στον κάθε ενδιαφερόμενο ο σχετικός σύνδεσμος με τον οποίο θα μπορέσει, ανοίγοντάς τον, να συμμετάσχει στη διαδικτυακή πλατφόρμα σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος, για λόγους ασφαλείας, θα είναι κάθε φορά διαφορετικός για τη συμμετοχή σας στις θεματικές ενότητες που θα ακολουθήσουν. Ο σύνδεσμος ενεργοποιείται 15′ πριν την έναρξη της ενότητας.

Η πλατφόρμα «zoom» μπορεί να καλύψει έως 100 συμμετέχοντες σε κάθε σεμινάριο. Αν ο αριθμός των συμμετοχών υπερβεί τους 100, οι πλεονάζοντες συνάδελφοι θα ενημερωθούν εγκαίρως για τη συμμετοχή τους σε επαναληπτική όμοια διαδικασία όσες φορές απαιτηθεί.

Η συμμετοχή κάθε συνοριακού φύλακα είναι δωρεάν, καθόσον όλες οι δαπάνες της δράσης θα βαρύνουν αποκλειστικά την Ομοσπονδία.
Επισημαίνεται ότι για τη συμμετοχή σας, βασική προϋπόθεση είναι η εγκατάσταση της πλατφόρμας σε κινητό, ταμπλετ ή υπολογιστή. Οι σύνδεσμοι εγκατάστασης έχουν αναρτηθεί ΕΔΩ για διευκόλυνσή σας στο πεδίο του ιστότοπου της Ομοσπονδίας πριν την υποβολή της «φόρμας – ΑΙΤΗΣΗ».

Διευκρινίζεται πως για κάθε επιμέρους συμμετοχή σε κάθε θεματική ενότητα θα απαιτείται νέα υποβολή αιτήματος.

Για την Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.

Η Ομάδα Διαχείρισης Διαδικτυακών Εκπαιδευτικών Συζητήσεων

Scroll to Top