Διαδικτυακές Εκπαιδευτικές Συζητήσεις για να …«έχουν γνώσιν οι Φύλακες» – Εγγραφείτε στη 4η Ενότητα

Θεσσ/νίκη  8/04/2021

EΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Διαδικτυακές Εκπαιδευτικές Συζητήσεις ( ΔΙ.Ε.Σ. – Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.)

Χρήση όπλου – βασικές αρχές ασφαλείας – Βασικές αρχές σκοποβολής

Την Δευτέρα 12/04/2021 και ώρα 19:00 η ΠΟΣΥΦΥ θα διοργανώσει ακόμα μια εκπαιδευτική συζήτηση για τους νέους συνοριακούς φύλακες με θέμα << Χρήση όπλου – Βασικές αρχές ασφαλείας – Βασικές αρχές σκοποβολής >>.

Μια θεματική ενότητα, άκρως ενδιαφέρουσα και πολυ σημαντική για τον κάθε ένστολο.
Ο ρόλος που έχουμε αναλάβει ολοι μας, ως Έλληνες Αστυνομικοί την δύσκολη εποχή που διανύουμε, είναι πολύπλευρος. Στόχος μας η ασφάλεια του πολίτη.
Η ανάγκη για συνεχή ενημέρωση των συναδέλφων, του νομικού πλαισίου που διέπει την χρήση του όπλου αλλά και οι κανόνες ασφάλειας κατά την χρήση του, επιβάλει στην ομάδα διαχείρισης αυτών των εκπαιδευτικών συζητήσεων να αναζητήσει πιστοποιημένους εκπαιδευτές με μεγάλη εμπειρία, που έχουν υπηρετήσει σε διάφορες υπηρεσίες πρώτης γραμμής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ ) της ΕΛ. ΑΣ.

Οι γνώσεις που θα αποκομίσουμε από τους πλέον καταρτισμένους αυτούς συναδέρφους, αλλά και από την εμπειρία τους ( ανάπτυξη περιστατικών), θα είναι εφόδιο για όλους μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επιτελέσουμε το έργο μας με ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να συμμετάσχουν, πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα – ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ που θα βρείτε στον ιστότοπο της Ομοσπονδίας ( posyfy.gr ) στην ενότητα «ΝΕΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ».

Το απόγευμα της Δευτέρας 12 Απριλίου 2021 θα αποσταλεί με sms στον κάθε ενδιαφερόμενο ο σχετικός σύνδεσμος με τον οποίο θα μπορέσει, ανοίγοντάς τον, να συμμετάσχει στη διαδικτυακή πλατφόρμα σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος, για λόγους ασφαλείας, θα είναι κάθε φορά διαφορετικός για τη συμμετοχή σας στις θεματικές ενότητες που θα ακολουθήσουν. Ο σύνδεσμος ενεργοποιείται 15′ πριν την έναρξη της ενότητας.

Η πλατφόρμα «zoom» μπορεί να καλύψει έως 100 συμμετέχοντες σε κάθε σεμινάριο. Αν ο αριθμός των συμμετοχών υπερβεί τους 100, οι πλεονάζοντες συνάδελφοι θα ενημερωθούν εγκαίρως για τη συμμετοχή τους σε επαναληπτική όμοια διαδικασία όσες φορές απαιτηθεί.

Η συμμετοχή κάθε συνοριακού φύλακα είναι δωρεάν, καθόσον όλες οι δαπάνες της δράσης θα βαρύνουν αποκλειστικά την Ομοσπονδία.
Επισημαίνεται ότι για τη συμμετοχή σας, βασική προϋπόθεση είναι η εγκατάσταση της πλατφόρμας σε κινητό, ταμπλετ ή υπολογιστή. Οι σύνδεσμοι εγκατάστασης έχουν αναρτηθεί ΕΔΩ για διευκόλυνσή σας στο πεδίο του ιστότοπου της Ομοσπονδίας πριν την υποβολή της «φόρμας – ΑΙΤΗΣΗ».

Διευκρινίζεται πως για κάθε επιμέρους συμμετοχή σε κάθε θεματική ενότητα θα απαιτείται νέα υποβολή αιτήματος.

Για την Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.

Η Ομάδα Διαχείρισης Διαδικτυακών Εκπαιδευτικών Συζητήσεων

Scroll to Top