Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. ευχαριστεί την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS COURIER για τη συμβολή της στο έργο μας στον Εβρο

Ευχαριστούμε ACS !

Αριθμ. Πρωτ   17/ 2020                                            Θεσσαλονίκη  13/10/2020

                                                                                       

ΔΕΛΤΙO TYΠΟΥ 

     Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων ευχαριστεί την εταιρία ταχυμεταφορών ACS, που στις δύσκολες στιγμές που διανύσαμε  με τις κατευθυνόμενες και υποκινούμενες μεταναστευτικές πιέσεις στα σύνορα του Έβρου, από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό μας.                                                                           

     Την υπέρμετρη αυτή προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μαζί, τα Σώματα Ασφαλείας και ο Στρατός, ήρθε πολύ γρήγορα να την αγκαλιάσει ολόκληρος ο Ελληνισμός και όχι μόνο. Η συμπαράσταση όλων των Ελλήνων από όλη την Επικράτεια αλλά και από το εξωτερικό, δεν είχε προηγούμενο. Η αγάπη όλων και η βούληση πολλών που θέλανε να συνεισφέρουν ακόμη περισσότερο στις δύσκολες ώρες που διανύσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, ήταν μεγάλη.

     Αυτή την προσπάθεια ήρθε να ενισχύσει η εταιρία ταχυμεταφορών ACS με τις υπηρεσίες της εντελώς δωρεάν για οποιονδήποτε πολίτη και φορέα από όλη την Επικράτεια που ήθελε όλους αυτούς τους μήνες να αποστείλει τη βοήθεια του στον Έβρο.

     Για όλα αυτά, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ACS, που όλο αυτό διάστημα αλλά και σε κάθε δύσκολη στιγμή που αναζητήσαμε βοήθεια, στάθηκε πάντα δίπλα μας.  

Σας ευχαριστούμε

footeer

 

Scroll to Top