Δύο ρεπό στους επιστρέφοντες από τις αποσπάσεις στην Θράκη

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Μετά από παρέμβαση της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. χορηγούνται δύο ρεπό

στους επιστρέφοντες συναδέλφους από τις αποσπάσεις στην Θράκη

 

Με παρέμβασή της, η Ομοσπονδία τις τελευταίες ημέρες στο Αρχηγείο, ζήτησε κατ’ εφαρμογή των σχετικών διατάξεων που Π.Δ. 100/2003 άρθρο 23 παρ. 2 να δοθούν οι προβλεπόμενες δύο ημέρες  από το Φύλλο Πορείας ως προθεσμία αναχώρησης για τους συναδέλφους προκειμένου να μετακινηθούν πίσω  στις αστυνομικές τους Διευθύνσεις από τις περιοχές της απόσπασής τους στη Θράκη.

Παρόλο που δεν διαπιστώθηκε άρνηση επι των εφαρμόσιμων σχετικών διατάξεων δόθηκε λύση σήμερα στο αίτημα της ΠΟΣΥΦΥ από τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος με διαταγή που εξέδωσε για την  χορήγηση δύο ημερησίων αναπαύσεων έως την 7.10.2012 σε όλο τα προσωπικό που μετακινήθηκε στην Θράκη και επέστρεψε. Με την οριζόμενη λύση και λόγω της λειψανδρίας οι Υπηρεσίες θα διανέμουν τα χορηγούμενα ρεπό ως την 7.10.2012 ώστε να μην υπάρξει υπηρεσιακό πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση ζητήσαμε από την Ηγεσία την εφαρμογή των ανωτέρω σχετικών διατάξεων για κάθε μετακινούμενο και ευελπιστούμε στην αποκατάσταση κάθε μετακινούμενου τουλάχιστον από εδώ και πέρα.


Scroll to Top