Κλιμάκιο της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. στον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ.Μεϊμαράκη

Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. υπερασπίζοντας τις θέσεις και τις διεκδικήσεις της, αλλά και προσπαθώντας να διασφαλίσει ότι οι εξελίξεις στη πολιτική δε θα επηρεάσουν αρνητικά το έργο των συναδέλφων, έχει ξεκινήσει επαφές με πολιτικά κόμματα. Στα πλαίσια αυτών των συναντήσεων κλιμάκιο της Ομοσπονδίας μας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Μεϊμαράκη Ε. παρουσία της Βουλευτή της Ν.Δ. στη Καστοριά κα. Αντωνίου Μ. 
Παραθέτουμε το σχετικό ενημερωτικό δελτίο και φωτογραφίες από τη συνάντηση:

αρ. σχετ. :   10  /2015                                                                              Θεσσαλονίκη 29.07.2015

 

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο    Δ Ε Λ Τ Ι Ο

Συνάντηση της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης

    Στα πλαίσια επαφών της Ομοσπονδίας μας με τα πολιτικά κόμματα, κλιμάκιο χθες στην βουλή, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη παρουσία και της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του νομού Καστοριάς κυρίας Μαρίας Αντωνίου.

    Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. επέδωσε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας σχετικό υπόμνημα που αποτυπώνει τις θέσεις, τις προτάσεις και τις διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας.

    Ειδικότερα, συζητήθηκε το μεταναστευτικό όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα. Κοινός τόπος η άμεση αντιμετώπισή του στα πλαίσια της ασφάλειας της κοινωνίας  μέσα από ένα οργανωμένο πλαίσιο διαχείρισης από τους σχετικούς φορείς.  Η Ομοσπονδία κατέθεσε την αναγκαιότητα προσλήψεων συνοριακών φυλάκων σε νησιά και Έβρο άμεσα, προκειμένου να αντιμετωπισθούν σε πρώτη φάση οι μεταναστευτικές ροές αλλά και η διαχείριση των εισερχομένων παράνομων αλλοδαπών. Παράλληλα επεσήμανε πως Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης στα νησιά μένουν αδρανείς καθόσον εδώ και χρόνια εκκρεμούν σχετικές προσλήψεις συνοριακών φυλάκων.

    Τέλος επεσήμανε, πως κάθε ενέργεια επιπρόσθετης συρρίκνωσης – με κάθε μορφή– των εισοδημάτων των αστυνομικών από τη νέα μνημονιακή πολιτική,  θα βρει ιδιαίτερες αντιστάσεις από το συνδικαλιστικό κίνημα, καθόσον οι ένστολοι έως τώρα με τις περικοπές στα εισοδήματά τους  έχουν προσφέρει ιδιαίτερα στο να σταθεί η χώρα όρθια.

    

Scroll to Top