Στο Πανελλαδικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Λιμενικών (Π.Ο.Λ.) στο Βόλο, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. Χαρέλας Παναγιώτης

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, Χαρέλας Παναγιώτης, παραβρέθηκε, έπειτα από πρόσκληση, στο ετήσιο συνέδριό της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών Π.Ο.Λ, το διήμερο 13 και 14 Απριλίου 2024 στο Βόλο.
Με τη συμμετοχή εκπροσώπων,  τόσο της Πολιτικής και Φυσικής ηγεσίας, όσο και πολιτικών  φορέων, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και  άλλων συνδικαλιστικών φορέων Σωμάτων Ασφάλειας και Ενόπλων Δυνάμεων, πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο της Ομοσπονδίας των λιμενικών ( Π.Ο.Λ.).
Με τον πρόεδρο της ΠΟΣΥΦΥ να τονίζει πως με τους συναδέλφους από το Λιμενικό, πέραν από την συνδικαλιστική  συνεργασία που απαιτούν οι συνθήκες να αναπτυχθούν, οι συνάδελφοι των δύο κλάδων συνεργάζονται αρμονικά κυρίως στη νησιωτική χώρα κατά των κυκλωμάτων λαθροδιακινητών και υπέρ της συνοριακής φύλαξης της χώρας. Εξήρε το έργο των συναδέλφων Λιμενικών κυρίως στις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλία όπου σώθηκαν ανθρώπινες ζωές την τελευταία στιγμή.
Είναι επιτακτική ανάγκη οι οργανωμένες δομές του Κράτους όπως το Λιμενικό και η Συνοριοφυλακή να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν προάγοντας την εθνική ασφάλεια σε κάθε επίπεδο, τόνισε ο πρόεδρος της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. Χαρέλας Παναγιώτης.
Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών κ. Κωνσταντίνος Κυράνης, επιβεβαίωσε αυτή την αναγκαιότητα συνεργασίας σε κοινά προβλήματα και κοινές διεκδικήσεις που έχουν οι δυο συνδικαλιστικοί φορείς.
 
Scroll to Top