Συνάντηση της ΠΟΣΥΦΥ με τον Επιθεωρητή Β.Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ

Κλιμάκιο της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. επισκέφθηκε τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος την 2/6/2016 στη Θεσσαλονίκη θέτοντας προβλήματα υπηρεσιακής φύσεως που απασχολούν τους συναδέλφους.


Οι τρέχουσες συνεχόμενες αποσπάσεις σε Ειδομένη και νησιά του αιγαίου, οι εξαντλητικές μετακινήσεις των διμοιριών προς την Ειδομένη και το ζήτημα της λειτουργίας των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης της Παράνομης Μετανάστευσης τέθηκαν εκτενώς απο την ΠΟΣΥΦΥ.

Γνωρίζουμε ήδη την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο κ. Επιθεωρητής στο να βρίσκεται δίπλα στο συνάδελφο κυρίως σήμερα που οι δυνάμεις υπηρετούν με εξαντλητικό ωράριο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό και να διαχειριστεί το προσφυγικό.

Επιμέρους θέματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι όπως αυτά διαβιβάστηκαν στην Ομοσπονδία απο τα πρωτοβάθμια, ετέθησαν και συζητήθηκαν προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα.

 

 

Scroll to Top