Πρόσκληση σε Ενημερωτική Ομιλία για την ευαισθητοποίηση – ενημέρωση του κοινού με τίτλο «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ– Η ΒΙΑ ΟΧΙ»

Αξιότιμοι/ες κυρίες και κύριοι,

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η οποία τιμάται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, διοργανώνεται ενημερωτική ομιλία για την ευαισθητοποίηση του κοινού με τίτλο «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ – Η ΒΙΑ ΟΧΙ» από Αξιωματικούς του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας του Α.Τ. Αλεξανδρούπολης καθώς και από τον κο ΜΑΝΤΖΙΑΡΑ Μαρίνο, κοινωνικό λειτουργό, Αναπλ. Προϊστάμενο του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σουφλίου.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων για την αποτελεσματικότερη πρόληψη και διαχείριση περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, καθώς και η ανάδειξη του σημαντικού ρόλου των υπηρεσιών και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και θα συμβάλει ουσιαστικά στην ενίσχυση του διαλόγου και της συνεργασίας για την προστασία των θυμάτων και την προώθηση μιας κοινωνίας μηδενικής ανοχής απέναντι στη βία.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί:
• Ημερομηνία: 11.3.2026
• Ώρα: 18:00
• Τόπος: Δημοτικό Θέατρο Σουφλίου
Παρακαλούμε όπως μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Scroll to Top