Υπόμνημα Ενωσης Δράμας για την αποκατάσταση απώλειας μορίων των αποσπασμένων

Παραθέτουμε το υπόμνημα της Ενωσης Δράμας με θέμα: «Αποκατάσταση απώλειας μορίων στους αποσπασμένους χωρίς έξοδα δημοσίου συναδέλφους, στην Α.Δ. Δράμας για ενίσχυση του ΥΦΕΚΑ»


“Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

με σχετικό Π.Δ. ρυθμίστηκε το μεγάλο ζήτημα και δίκαιο αίτημα της απώλειας των μορίων της επετηρίδας μεταθέσεων, των συναδέλφων που μετακινήθηκαν στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης και Ξάνθης για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, χωρίς έξοδα δημοσίου.

Στις 12/4/2013 στο πλαίσιο συνάντησης με την Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. που έγινε στην Ορεστιάδα, εκπρόσωποι της Ένωσης μας σας γνωστοποίησαν ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει για τους μετακινούμενους συναδέλφους στην Α.Δ. Δράμας, αφού τότε δεν υπήρχε το κέντρο Παρανεστίου, κάτι που όπως είπατε και εσείς είναι άδικο και θα έπρεπε να ρυθμιστεί.

Έκτοτε έχει περάσει πολύς καιρός και παρόλο που είχαμε την διαβεβαίωση ότι θα αρθεί αυτή η αδικία με σχετικό Π.Δ. που θα ετοιμαζόταν από το Αρχηγείο, αυτό δεν έγινε ποτέ.

Πλέον η αβεβαιότητα και η απογοήτευση των συναδέλφων είναι τόσο μεγάλη, που δίκαια τους ωθεί να μην ανανεώσουν την μετακίνησή τους αφού χάνουν τα πολύτιμα για την μετάθεσή τους στον τόπο συμφερόντων τους μόρια. Ταυτόχρονα αποδυναμώνεται η υπάρχουσα δύναμη που απαιτείται για την φύλαξη του ΥΦΕΚΑ Παρανεστίου, που ενισχύεται από την πολύτιμη βοήθεια που δίνουν οι συνάδελφοι αυτοί.

Σας καλούμε να δείτε αυτό το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει και να σταματήσετε την αδικία που υπάρχει σε βάρος των συναδέλφων που ενισχύουν την Α.Δ. Δράμας και το ΥΦΕΚΑ Παρανεστίου, με την έκδοση σχετικού Π.Δ. με αναδρομική ισχύ για όλο το διάστημα που υφίσταται η μετακίνηση των συναδέλφων.

Με εκτίμηση

Κατεβάστε από τον παρακάτω σύνδεσμο το πρωτότυπο αρχείο:

Scroll to Top