Επιτέλους κοιτώνες για την Σχολή Μετεκπαίδευσης Βορείου Ελλάδος στη Βέροια

Αξιέπαινη η προσπάθεια της διοίκησης και του προσωπικού για τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης της Σχολής. 
Με αφορμή την ικανοποίηση των συναδέλφων απο την εκπαίδευση αλλά και τη διαμονή τους στους καινούργιους κοιτώνες της Σχολής, η Ένωση αστυν. υπαλληλων Συνοριακής Φύλαξης Ημαθίας και ο πρόεδρος της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.  επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της σχολής και συνομίλησαν με συναδέλφους και διοίκηση. Παραθέτουμε το σχετικό Ενημερωτικό της Ένωσης Ημαθίας:


Βέροια 30 Απριλίου 2015

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο     Δ Ε Λ Τ Ι Ο

Η Ένωσή μας στη Σχολή Μετεκπαίδευσης Βορείου Ελλάδος

 

Την Τρίτη 28 Απριλίου η Ένωσή μας επισκέφθηκε την Σχολή Μετεκπαίδευσης Βορείου Ελλάδος στη Βέροια και συναντήθηκε εκεί με συναδέλφους αλλά και με τον Διοικητή της Σχολής Α/Υ κ. ΚΟΥΓΚΑ Διονύσιο.  Η Ένωση ενημερώθηκε αναλυτικά για το έργο της Σχολής Μετεκπαίδευσης και την ποιότητα της εκπαίδευσης που προάγει.

Ξεναγηθήκαμε στις εγκαταστάσεις αλλά και στους νέους κοιτώνες που δημιουργήθηκαν εντός της Σχολής και φιλοξενούν έως 46 σπουδαστές.  Αξιέπαινο το έργο της Διοίκησης  και του προσωπικού τόσο για την ανταπόκρισή τους στις ανάγκες της εκπαίδευσης, αλλά κυρίως για τις τεράστιες προσπάθειες τους να κρατήσουν ζωντανή τη Σχολή, ξεπερνώντας πολλά και ποικίλα εμπόδια, αφού πριν τη δημιουργία των κοιτώνων και λόγω κόστους οι εκπαιδευτικές σειρές ήταν ελάχιστες και το κόστος συντήρησης των σύγχρονων εγκαταστάσεων μεγάλο.

Εκθέσαμε στη Διοίκηση τον προβληματισμό μας για τον αδρανή εξοπλισμό της Λέσχης σίτισης, καθώς τα πλήρως εξοπλισμένα μαγειρεία που υπάρχουν δεν λειτουργούν. Η ενδεχόμενη εξυπηρέτηση πέραν των σπουδαστών και των αστυνομικών της Δ.Α. Ημαθίας θα ήταν ευχής έργο.

Είναι βέβαιο πως η Ένωσή μας  θα στηρίξει και θα υποστηρίξει  κάθε προσπάθεια που στοχεύει στην βελτίωση των συνθηκών διαμονής και εκπαίδευσης των μετεκπαιδευομένων.  Η συνεχής εκπαίδευση, προσαρμοσμένη πάντα στις νέες συνθήκες  αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην υπηρεσιακή κατάσταση του ένστολου. Στη βάση αυτή έχουμε χρέος να ενισχύσουμε κάθε προσπάθεια εκπαίδευσης που είναι απαραίτητη για την εξέλιξη, την εξειδίκευση και την μετεκπαιδευτική κατάρτιση του αστυνομικού.

 

 

 

 

 

Scroll to Top