Ημερίδα ενημέρωσης για το νέο μισθολόγιο από τους Συνοριακούς Φλώρινας

Το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Φλώρινας πραγματοποίησε ημερίδα ενημέρωσης των αστυνομικών που προέρχονται από συνοριακούς φύλακες σχετικά με το νέο μισθολόγιο των ενστόλων ν.4472/2017 την 15.6.2017 ημέρα Πέμπτη στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας.

   Αμύνταιο15  Ιουνίου 2017
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Ενημέρωση για το νέο μισθολόγιο στους συναδέλφους με εκπροσώπους της ΠΟΣΥΦΥ
      Πραγματοποιήθηκε σήμερα 15 Ιουνίου ημέρα Πέμπτη σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας  ενημέρωση από εκπροσώπους της ΠΟΣΥΦΥ για το νέο μισθολόγιο των ενστόλων που θα εφαρμοστεί τους επόμενους μήνες όπως ψηφίστηκε με τον ν.4472/2017.
       Αντιλαμβανόμενοι την ιδιαίτερη ανησυχία των συναδέλφων αλλά και την σύγχυση που επικράτησε με τις ασάφειες να αναπαράγονται, η Ένωσή μας διοργάνωσε ημερίδα ενημέρωσης προς όλους τους συναδέλφους καλώντας τον πρόεδρο της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.  Χαρέλα Παναγιώτη αλλά και αρμόδιους που γνωρίζουν,  να ενημερώσουν αλλά και να απαντήσουν σε ερωτήματα συναδέλφων.
Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά :
Ø  με το τι περιγράφεται στο νέο νόμο 4472/2017 για τα μισθολογικά κλιμάκια
Ø  τις διαφορές στις μισθοδοσίες μεταξύ των κατηγοριών γ’ και δ’ και ειδικότερα αυτές των προερχομένων από σ/φ
Ø  τις μειώσεις στο εισόδημα με την εφαρμογή του νέου μισθολογίου – παρόλες τις εξαγγελίες πως δεν θα χαθεί ούτε ένα ευρώ
Ø  το πώς διαμορφώνονται οι κρατήσεις των Ταμείων με τα νέα δεδομένα
     Ø   ο υπολογισμός του χρόνου υπηρεσίας και αναγνώρισης από το φορέα που υπηρετούν  ( στρατός, πτυχία, προϋπηρεσία )  και τι σημαίνει αυτό
Ø  Πότε θα ισχύει η  εφαρμογή του ν.4472/2017
Ø  Τρόποι αντίδρασης για το επίδομα παραμεθορίου που δεν αποδίδεται σε όλες τις ακριτικές περιοχές
      Επιπρόσθετα, η Ομοσπονδία ενημέρωσε σχετικά με την άρνηση της Πολιτικής Ηγεσίας να προχωρήσει σε διάλογο επί του Σχεδίου Νόμου αφήνοντας τους συνδικαλιστικούς φορείς να προσπαθούν να ερμηνεύσουν τις διατάξεις του σχεδίου.  
     Η Ένωσή μας θα συνεχίσει την προσπάθεια ενημέρωσης όλων των συναδέλφων σε τόσο σοβαρά ζητήματα, ώστε η γνώση να θεωρείται δεδομένη και οι αποφάσεις του καθενός να είναι υπεύθυνες.   
    Για το Διοικητικό Συμβούλιο
               Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γ.Γραμματέας
      Παπαχρήστου Χρήστος                                                Κιοσές Παναγιώτης       
Scroll to Top