ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

 

   Την 28 / 29 Απριλίου η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. μετά απο πρόσκληση του Προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ συμμετείχε στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν τόσο στην Αλεξανδρούπολη όσο και Ορεστιάδα και Ξάνθη για ζητήματα που άπτονται αρμοδιοτήτων του σε σχέση με τις μεταναστευτικές ροές.


  Εκ μέρους τόσο του Γραμματέα της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. Χαράλαμπου Παντελίδη , του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Ισαάκ Μουστακίδη και του μέλους του ΔΣ και Γραμματέα της Ένωσης Έβρου Βασίλη Κοντονή τέθηκαν ζητήματα που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης απο το ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο Πρόεδρος και το κλιμάκιο της Διοίκησης άκουσε τα προβλήματα και αναγνώρισε προς το παρών την ανάγκη για την άμεση αντιμετώπισή τους.

   Η Ομοσπονδία δεσμεύτηκε για μια εποικοδομητική συνεργασία με το Κέντρο και δήλωσε αρωγός σε μια προσπάθεια που μπορεί  να βοηθήσει και μετανάστες αλλά και το προσωπικό της διαχείρισης και της φύλαξης των κέντρων.

Σχετικό φωτογραφικό υλικό:

 

Διαβάστε επίσης το άρθρο από τον newsbeast για το ίδιο θέμα: http://www.newsbeast.gr/health/arthro/816147/stis-domes-filoxenias-metanaston-kai-prosfugon-to-keelpno-/

Scroll to Top