Ανακοίνωση της Ενωσης Αττικής για τις βεβαιώσεις αποδοχών

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της Ενωσης Αττικής προς τα μέλη της, σχετικά με τη Χορήγηση συμπληρωματικών βεβαιώσεων αποδοχών έτους 2012


ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ                                              
ΦΥΛΑΚΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Π. Ράλλη 24 Ταύρος
Τηλ.: 2107489705                                                                            
Προς: Μελη ΕΣΦΝΑ
Fax.: 2107489706
Web site: www.esfna.gr
Email: esfna@in.gr
Αρ.Πρωτ.: 31/2013

ΘΕΜΑ: Χορήγηση συμπληρωματικών βεβαιώσεων αποδοχών έτους 2012 για  φορολογική χρήση, εξαιτίας αναδρομικής μείωσης αποδοχών αστυνομικού προσωπικού.

Με την υπ’αριθμο 1543Α/13/899735 της διεύθυνσης Διαχείρισης Χρηματικού δίνονται διευκρινήσεις αναφορικά με το αντικείμενο του θέματος .

Ειδικότερα ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι για το Αστυνομικό Προσωπικό για το οποίο έχει καταβάλλει(εμείς το έχουμε καταβάλλει)  το ως άνω οφειλόμενο ποσό(σε 3 δόσεις  έγινε η καταβολή ,με τις μισθοδοσίες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου-Μαρτίου) η Διεύθυνση Διαχείρισης Προσωπικού θα εκδώσει και θα αποστείλει προσεχώς συμπληρωματικές βεβαιώσεις αποδοχών.

Για το λοιπό αστυνομικό προσωπικό στο οποίο παρακρατούνται ακόμη δόσεις θα εκδοθούν βεβαιώσεις όταν εξοφληθούν οι δόσεις .

Σημειώνουμε ότι

 

Οι συνάδελφοι μόλις πάρουν την βεβαίωση πρέπει να ενεργήσουν σύμφωνα με τις οδηγίες. Έτσι πριν από την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης θα δηλώσουν ΣΕ ΑΥΤΗ ως ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ από μισθωτές υπηρεσίες το ποσό (καθαρό ποσό αρχικής βεβαίωσης  ΜΕΙΟΝ ΤΟ καθαρό ποσό  τελευταίας βεβαίωσης),ενώ οι φόροι θα δηλωθούν όπως αυτοί αναγράφονται στις αρχικές βεβαιώσεις  που έχουμε πάρει.

 

Όσοι συνάδελφοι έχουν ήδη καταθέσει τη φορολογική τους δήλωση μετά την παραλαβή της ανωτέρω βεβαίωσης θα προβούν σε συμπληρωματική δήλωση .

 

Σημείωση :όλοι οι συνάδελφοι πρέπει να ενεργήσουν καθ’αυτό τον τρόπο για να μην φορολογηθούν επιπλέον για ποσά που έχουν επιστραφεί.(το σύνολο των 3 δόσεων που επεστράφησαν από εμάς-αναδρομικές κρατήσεις από 01/08/2013  )

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΜΠΟΖΙΑΡΗΣ ΘΩΜΑΣ

Ο

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

Scroll to Top