Ιδρυση και λειτουργία λέσχης σίτισης – εστίασης στη Δ.Α.Α.

Η Ενωση Αττικής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την ίδρυση και λειτουργία λέσχης σίτισης – εστίασης στη Δ/νση Αλλοδαπών Αττικής. Στο posyfy.gr είχαμε αναρτήσει το αίτημα της Ενωσης Αττικής αλλά και τη θέση της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. στο άρθρο που μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.


Αρ. Πρωτ.: 27/2014                                                                                                          Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: «ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΕΣΧΗΣ ΣΙΤΙΣΗΣ-ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ»

 

     Σχετ. Το υπ αρ πρωτ 38/2013 από 16-10-2013 έγγραφο-σχετικό αίτημά  μας προς τον κο Προϊστάμενο Επιτελείου ΑΕΑ

 

 

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι από τις αρχές Δεκεμβρίου τρέχοντος έτους ιδρύθηκε και λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, λέσχη σίτισης και εστίασης των αστυνομικών.

 

Με την ίδρυση και  λειτουργία της λέσχης  ένα πάγιο αίτημα των συναδέλφων μας που υπηρετούν σε υπηρεσίες πλησίον της λέσχης ικανοποιήθηκε και οι ίδιοι θα μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται από τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

 

Ως γνωστό η Ένωσή μας με συνεχείς  προσπάθειες προς την Ηγεσία (τόσο εγγράφως  -βλ. ως άνω σχετικό έγγραφό μας- όσο και προφορικώς),  που έτυχε και της έμπρακτης στήριξης της ομοσπονδίας μας (ΠΟΣΥΦΥ), ανέδειξε ως θετικό βήμα για την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών στο αστυνομικό προσωπικό που θα κληθεί να εξυπηρετήσει ιδιαίτερα κατά τη κρίσιμη οικονομικά περίοδο που διανύουμε άπαντες, το ζήτημα της ίδρυσης και λειτουργίας της ως άνω λέσχης στις εγκαταστάσεις της ΔΑΑ.

 

Στο σημείο όμως αυτό, αισθανόμαστε (γνωρίζοντας από κοντά τις προσπάθειες που έγιναν) την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την Διοίκηση της ΔΑΑ και τους χειριστές/εισηγητές αξιωματικούς οι οποίοι φρόντισαν με μοναδική σπουδή να καταρτίσουν πλήρη φάκελο και να αναδείξουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για την ίδρυση και λειτουργία της λέσχης στη ΔΑΑ.

 

Επισημαίνεται σε σχέση με τη διαχείριση του επικοινωνιακού μέρους της υπόθεσης,  ότι ο  τρόπος σκέψης και δράσης μας καθ όλη τη μέχρι σήμερα διαδρομή μας στα συνδικαλιστικά δρώμενα δεν μας επιτρέπει να δρέπουμε τους καρπούς συλλογικών δράσεων και να τις παρουσιάζουμε ως αποτέλεσμα δικών μας αποκλειστικά  ενεργειών, όταν μάλιστα άπαντες -οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ- γνωρίζουμε ότι στο αποτέλεσμα ή στην επιτυχή κατάληξη των προσπαθειών μας συνέτειναν οι κοινές προσπάθειες και άλλων  παραγόντων.

 

Η Ένωσή μας θα συνεχίσει  να αγωνίζεται με τα μέσα που ο Νόμος και η Ηθική μας επιτρέπουν/και μας επιβάλλουν,   για τη βελτίωση των συνθηκών  εργασίας  των συναδέλφων μας.


 

Scroll to Top