Με επιτυχία η εκδήλωση για τα παιδιά και τις οικογένειες των μελών της Ε.Α.Υ.Δ.Α.Ν.Α. – Ανακοίνωση

Ανακοίνωση της Ενωσης Συνοριακώ Φυλάκων Ν.Αττικής


 

Αρ Πρωτ..:18/2019                 Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση που διοργάνωσε το σωματείο μας στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους ,για τα παιδιά των μελών μας .

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 τα μέλη μας και τα παιδιά τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την θεατρική επιτυχία «Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ»,του Κ. Ντίκενς, σε θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία της δημοφιλούς δημιουργού Γιούλης Ηλιοπούλου. Ένα μοναδικό γιορτινό και λαμπερό θέαμα, ταξίδεψε στο όνειρο και τη φαντασία και μάγεψε τις καρδιές μικρών και μεγάλων ενώ έστειλε το μήνυμα της χαράς της γενναιοδωρίας και της προσφοράς.

Ο Άγιος Βασίλης περικυκλώθηκε από παιδικά χαμόγελα ενθουσιασμού και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά . Η συμμέτοχη ήταν πολύ μεγάλη και η χαρά και η ικανοποίηση των μικρών παιδιών ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους .

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς όλους τους Χορηγούς που συνέβαλαν με την Ευγενική Χορηγία τους στην πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης και να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Scroll to Top