Για ακόμη μία χρονιά, οι Αστυνομικές Διευθύνσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προχώρησαν στην καθιερωμένη δράση συγκέντρωσης και προσφοράς ειδών πρώτης ανάγκης, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τον κοινωνικό ρόλο και το αίσθημα αλληλεγγύης που διακατέχει το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, τα δέματα που συγκεντρώθηκαν προσφέρονται σε Ιερές Μητροπόλεις, συλλόγους και ιδρύματα της Περιφέρειας, με σκοπό τη στήριξη συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Το πρωί της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου 2025, αντιπροσωπεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, με επικεφαλής τον Διευθυντή κ. Χρήστο Αξή, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο και παρέδωσε τις δωρεές στη Μητρόπολη.
Η δράση αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς, ιδιαίτερα ενόψει των εορτών, στέλνοντας μήνυμα ανθρωπιάς, στήριξης και ενότητας προς όλους τους πολίτες.

